“Viața e frumoasă” zic ambasadoarele Lancôme. Ce mai face Isabella Rossellini

14 May 2023

Ambasadoarea șefă, dacă vreți, globală îi zic ei, Julia Roberts​ le-a invitat pe toate ambasadoarele Lancôme să i se alăture pentru o declarație de fericire parfumată cu La vie est belle.

Și au răspuns Penelope Cruz, Isabella Rossellini, Zendaya Coleman, Amanda Seyfried, Lily Collins și cele două noi muze ale Casei, Aya Nakamura și HoYeon Jung. Femei care se sprijină și se inspiră reciproc și care întăresc cu povestea personală mesajul puternic al acestei fragranțe emblematice. Avem nevoie de aceste zâmbete, de acest aer fericit, de aceste femei care întrupează pentru alte femei idealul în multe feluri, la diferite borne de timp.

Dar cea mai impresionantă rămâne decana lor de vârstă – Isabella Rossellini, 70 de ani – cu povestea ei uimitoare despre colaborarea cu Lancôme, pe care am spus-o aici. “M-ați lăsat să plec la 43 și acum am 63. N-am întinerit între timp!”

Isabella Rossellini și Amanda Seyfried 

În martie 2023, a dat un interviu pentru revista online newbeauty.com, din care am spicuit câteva răspunsuri interesante. 🙂

despre noua campanie la vie est belle

I.R: Îmi place că Lancôme comunică mesajul La vie est belle (Viața e frumoasă) în loc să ne restricționeze pentru a ne potrivi într-un stereotip în care avem o anumită înălțime, greutate, păr blond, ochi albaștri, sau ceva asemănător. Îmi place acest mesaj pozitiv și care include pe toată lumea. Sloganul nu e seducător, cum se folosește adesea în promovarea cosmeticelor. Brandul îți dă instrumentele – makeup, parfum și produse de îngrijire – să fii ușor frivolă și jucăușă și te bucuri de viață.

Cântecul “What a Wonderful World” a lui Louis Armstrong este parte din această campanie, ilustrează perfect mesajul și e greu să nu ți se fixeze în minte. În reclamă trebuia să dăm un argument continuând propoziția: “Viața este prumoasă pentru că…”‘ și eu am continuat așa: este surprinzătoare, dar și aventuroasă.” Fiecare zi e o aventură. Ghici unde sunt chiar acum?

În Long Island, la ferma mea organică, cu doi miei care abia au ajuns ieri, viața e aventuroasă și plină de neprevăzut. Sunt rujată, dar sunt și cu doi miei.

despre cosmetice

IR: sunt devotată rujului, cremei (Rénergie Serum zi și noapte, dar și Absolue Cream) și parfumului. în general port foarte puțin makeup în viața privată, am folosit destul ca actriță. dar țin cont de un pont păstrat de la marii makeup artiști cu care am lucrat: folosește în fiecare zi makeup, dar fără să petreci 30 de minute în fața oglinzii. alege ce vrei să evidențiezi și fă-l mai mare. eu aleg buzele, de aceea pot mereu ruj roșu.  Așa încât, uneori, port un pic de bază, un pic de rimel și un ruj roșu. E nelipsit din geanta mea.

despre relaxare

Nu-i place prea mult să se relaxeze. E super activă. Uneori face un masaj sau un tratament cosmetic, exerciții în apă sau TaiChi, înoată în fiecare zi (are un mic bazin acoperit în casa de la țară unde locuiește), meditează fie să se relaxeze, fie să se concentreze.

social media și revoluția digitală

IR: postez singură pe Instagram, îmi place pentru că e ca și cum ai trimite cărți poștale, niciodată pe TikTok, n-am avut niciodată cont pe FB.

„Tatăl meu s-a născut în 1906 și îmi spunea mereu că a văzut primul bec în casa lui, prima mașină, primul avion. Aș spune: „Sunt atât de geloasă pe această revoluție industrială prin care a trăit tatăl meu. A existat o lume medievală care a fost schimbată la începutul secolului. Și cu siguranță ne aflăm într-un nou început al unei lumi diferite – lumea atomică – și există griji și preocupări.“

Îl văd chiar și pe nepotul meu, care are cinci ani, dorind să-mi ia telefonul când îl vizitez seara. Văd că există o calitate captivantă pentru că atunci când iau telefonul este supărat. Este fantastic pentru comunicare; este fantastic că pot vorbi cu prietenii și fanii mei direct prin Instagram. De asemenea, îmi place că pot urmări ceea ce fac celelalte modele. Nu le-am mai văzut de mult timp și am împărtășit atât de mult din viața noastră împreună.

Toate acestea sunt grozave, dar știu că există și o parte întunecată. Nu am o părere puternică pentru că, din păcate, nu sunt foarte pricepută la asta, ceea ce este de asemenea o problemă. Rețelele de socializare elimină o mulțime de oameni în vârstă. Cred că toată lumea de o anumită vârstă are probleme în a fi familiarizată cu computerul și cu toate aceste programe. Nu este doar problema mea. Sunt din altă generație.”



Citiţi şi

Două femei care au făcut pace cu îmbătrânirea

O răceală abisală – The World After Us

Ce crede Julia Roberts că au devenit personajele din Pretty Woman și Notting Hill

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro