Vara asta, vrei să fii sirenă sau balenă?

11 May 2024

Undeva, în lume, posibil în Franța, pe geamul unei săli de sport a apărut un afiș înfățișând o femeie tânără, slabă și bronzată. „Vara asta, vrei să fii sirenă sau balenă?”. O femeie de vârstă mijlocie, ale cărei caracteristici fizice nu se potriveau cu cele ale femeii pozate pe afiș, a răspuns public la întrebarea din reclamă. Avea multe de spus. 🙂

“Pentru cei interesaţi…

Balenele sunt întotdeauna înconjurate de prieteni: delfini, lei de mare și oameni curioși. Au o viață sexuală activă, rămân însărcinate și au pui adorabili. Le place să se umple cu creveți, să se joace și să înoate în mare și să viziteze locuri minunate precum Patagonia, Marea Bering și recifele de corali din Polinezia.

Balenele sunt cântărețe minunate și chiar au înregistrat CD-uri. Sunt creaturi incredibile și practic nimeni nu le vânează în afară de… oameni. Sunt iubite, protejate și admirați de aproape toată lumea.

Sirenele nu există. Dacă ar exista, ar sta la coadă la ușa psihanaliştilor din cauza crizei lor de identitate. Pește sau om s-ar dovedi o piatră de încercare chiar și pentru cei mai pricepuți dintre terapeuți.

Ele nu au o viață sexuală pentru că ucid bărbați care se apropie de ele, ca să nu mai vorbim de cum ar putea face sex. Uitați-vă la ele… unde este? Prin urmare, nici copii nu fac. Ca să nu mai spun, cine vrea sa se apropie de o fata care miroase ca un magazin de pește?

P.S. Suntem într-o epocă în care mass-media încearcă să ne convingă că doar oamenii slabi sunt frumoși. Prefer să mă bucur de înghețată cu copiii mei, de o cină bună cu un bărbat care mă face să tremur de plăcere și de o ciocolată bună cu prietenii mei. Cu timpul, ne îngrășăm pentru că acumulăm atât de multă informație și înțelepciune în capul nostru încât atunci când nu mai este loc, aceasta se distribuie în restul corpului nostru. Deci nu suntem grele pe cântar, suntem enorm de cultivate, educate și fericite.”

Îi răspunde cineva? 🙂

Textul circulă pe internet fără autor, la fel și fotografia. Dacă le aflați voi, vă rugăm să ni le spuneți. Mulțumim. Bucuroși le oferim creditul. 



Citiţi şi

Îndrăgostește-te de o femeie care nu are nevoie de tine

Cum să-ți menții pielea frumoasă de-a lungul anilor: 10 sfaturi de la experți

“Ești frumoasă, deci ești proastă”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro