Un mesaj de la Catherine, Prințesa de Wales

9 September 2024

Este o nouă zi pentru Kate Middleton. Într-un mesaj video postat pe rețelele de socializare, Prințesa de Wales a confirmat că a terminat chimioterapia.

Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare simt că am terminat în sfârșit tratamentul cu chimioterapie.

Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața așa cum o știți se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o cale de a naviga prin apele furtunoase și drumul necunoscut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Călătoria bolnavului de canceru este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei mai apropiați.

Cu umilință, te aduce și față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai gândit până acum și, odată cu asta, o nouă perspectivă asupra tuturor.

Această perioadă ne-a amintit, mai presus de toate, lui William și mie, să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care mulți dintre noi le considerăm adesea de la sine înțeles. Despre a iubi și a fi iubit pur și simplu.

Să fac tot ce pot pentru a rămâne vindecată este acum punctul meu de interes. Deși am terminat chimioterapia, drumul meu către vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine.

Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să îmi mai asum câteva angajamente publice în lunile următoare, când voi putea. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat înainte să intru în această nouă fază de recuperare cu un reînnoit sentiment de speranță și apreciere a vieții.

William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit și am găsit o mare putere de la toți cei care ne ajută în acest moment. Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor ne-au făcut cu adevărat recunoscători.

Tuturor celor care își continuă propria călătorie pentru a se vindeca de cancer – rămân alături de voi, cot la cot, mână în mână. Din întuneric poate veni lumină, așa că lăsați acea lumină să strălucească.”

🎬 de @willwarr



Citiţi şi

Dragă eu

Misterul prințesei de Wales elucidat: Kate a declarat că face tratament pentru cancer

Despre cadouri – confesiunea unui băiat cuminte

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Andrei Văleanu / 14 September 2024 19:15

    Ce mesaj profund și plin de speranță din partea Prințesei de Wales! Este impresionant să vedem cum Catherine își împărtășește vulnerabilitatea și puterea, inspirându-i pe cei care se confruntă cu provocări similare. Mă întreb cât de mult influențează un astfel de mesaj public opinia oamenilor asupra luptei cu cancerul. Oare această deschidere poate ajuta la normalizarea conversațiilor despre bolile grave și la oferirea unui sprijin emoțional mai mare celor afectați?

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro