UMOR! Lucruri care sunt diferite în Europa (după americani)

30 August 2024

Scris de Sarah Hutto, humour writer, pentru The New Yorker în februarie 2021. USA Today scria atunci: Mai mult de jumătate din călătorii americani au spus că s-ar simți confortabil să călătorească peste Ocean la șase luni după ce vaccinul devine disponibil.

 

“În Europa, oamenii nu iau cina până la unsprezece și jumătate seara. Copiii mici și bătrânii sunt treziți dintr-un somn adânc să coboare la cină și sunt obligați să mănânce mese cu șase feluri. Patru dintre feluri sunt diferite tipuri de paste. Apoi se întorc la culcare.

În Europa, amanta unui bărbat vine la cină și mănâncă cu întreaga familie. Apoi joacă șarade cu toată lumea și, de obicei, câștigă. Pe soția bărbatului nu o deranjează, pentru că s-a săturat de șarade.

În Europa, ei fac toate cumpărăturile pentru cina din acea noapte în aceeași zi. Dacă a mai rămas mâncare din ziua precedentă, o aruncă. Dulapurile trebuie ținute goale pentru tot vinul pentru bebeluș.

Când deschizi un robinet european după amiaza, curge vin. Înainte de prânz, curge espresso. Dacă vreți apă, trebuie să o strângeți de la fântâna satului, care are un conținut ridicat de metal datorită tuturor monedelor care au fost aruncate în ea de către oamenii care își făceau urări.

În Europa, totul este alimentat de morile de vânt. În loc de un întrerupător electric, casele europene au o moară de vânt minusculă la subsol, în care suflă constant un spiriduș.

În Europa, oamenii nu circulă pe partea dreaptă a drumului. Cei mai mulți europeni doar se plimbă într-o geantă uriașă, ca în „Mary Poppins”, și nu respectă vreo parte anume a drumului sau vreo lege a fizicii.

În Europa, femeile nu își rad axile. Multe își adaugă chiar păr la axile pe care l-au colectat de la animale de companie și animale de fermă. Pe de altă parte, toți bărbații europeni, fără excepție, își rad axilele. Ei merg la o frizerie specială europeană numită axilărie. 

Europenii sunt mai confortabili din punct de vedere sexual decât americanii, pentru că fac sex doar în timp ce poartă fuste pantalon.

Toate plajele din Europa sunt topless. Europenii nu sunt deranjați de sâni. Când o femeie europeană își scoate cămașa înainte de a face sex, bărbatul răspunde de obicei: „Mare scofală! Nu-mi pasă deloc de ei.”

Europenii sunt mai slabi decât americanii, deoarece consumă ulei de măsline în loc de apă. Chiar și la Turul Franței, bicicliștilor li se înmânează căni mici de ulei de măsline pentru a se rehidrata. Pentru că sunt alunecoși, cad de obicei din această cauză.

Europenii mănâncă porții mai mici decât americanii, pentru că toate farfuriile sunt mici, din vremuri vechi. Fabricile europene încă nu au avansat suficient pentru a face farfurii mai mari.

În loc să se nască cu brațe, europenii se nasc cu extremități de baghetă. Își ronțăie brațele de baghetă pe tot parcursul zilei, iar baghetele cresc din nou în timp ce dorm.

În Europa, există doar patru actori, care apar în fiecare emisiune TV, film și reclamă. Trei dintre actori sunt bărbați cu dinții ieșiți în afară. Există o singură femeie și trebuie să o înlocuiască la fiecare câțiva ani, pentru că deseori moare de epuizare.

Bărbații din Europa poartă poșete. Poșetele sunt de obicei pline cu planuri ale muzeului Luvru, acte de vile pe care le poți cumpăra pentru un dolar și brânză care este învechită.

Europenii sunt mai puțin conștienți de siguranță decât americanii, motiv pentru care, în medie, un european are cu trei degete mai puține decât un american.

Ripley

Europa este continentul romantismului, motiv pentru care, în fiecare an, milioane de americani călătoresc acolo în vacanță. Despre puțini se mai aude vreodată. Investigațiile sunt în așteptare.”

Ați gustat genul acesta de umor? 🙂



Citiţi şi

Prințesa sturionilor

Sisifiana povară a iubirii

O viață dus-întors

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro