Sub o fotografie mi-au scris: ce urât îmbătrânești, ești oribilă!

3 January 2021

“Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să-mi dau seama cât de greu trebuie să fie pentru o femeie tânără în vremea rețelelor de socializare.

Am 53 de ani, știu cine sunt și știu ce vreau, dar comentarii de genul acesta pot să rănească. Am și eu oglinzi, dar nu sunt obsedată de ideea de frumusețe cu orice preț. Cineva a spus că până la patruzeci de ani îți îmbraci viața cu fața ta, apoi începi să-ți porți viața pe față, ceea ce ar trebui să mă facă să am o față drăguță, pentru că sunt fericită cu viața mea.


Îmbătrânesc cu demnitate, umor și seninătate. Nu recurg la lifting facial sau la botox și știu, conform standardelor de la Hollywood, că îmi risc cariera. Dacă nu vor să-mi dea un rol pentru că par bătrână, voi produce eu însămi proiectul și o să aleg pe cine vreau. Important este să nu luați această meserie prea în serios.

Citiți și Isabella Rossellini – concediată că era prea bătrână la 42, reangajată, cu scuze, după 21 de ani

Cunosc multe mame care se luptă să ajungă la sfârșitul lunii: acestea sunt problemele grave, acestea sunt femeile pe care le admir, care sunt frumoase și talentate chiar și atunci când totul este dificil.

Sincer, am alte temeri. Teama pentru copiii mei, de a nu-i putea proteja de oricine ar vrea să profite de ei. Pentru mine este mai important să mă simt bine și să-mi fac familia să trăiască bine. Am noroc și apreciez tot ce am. Îi mulțumesc soțului meu și le mulțumesc copiilor mei în fiecare zi.

De aceea, pentru mine cele mai importante momente ale zilei nu sunt niciodată cele pe care le petrec pe platou, ci cele în care iau micul dejun cu ei, pentru că vorbim despre tot. Este un moment magic.” – Julia Roberts

Sursa: programul italian de televiziune Che tempo che fa. 

Marietta e Romantica lu’ pește 🙂 Dacă vă place, o vizită și un like o vor face să zâmbească. 

Marietta a scris și o carte: Fata cu cimbru în buzunar. O găsiți aici. Dacă vă va plăcea, o va scrie și pe-a doua. 🙂 



Citiţi şi

Îndrăgostește-te de o femeie care nu are nevoie de tine

Două femei care au făcut pace cu îmbătrânirea

Am cunoscut-o pe cea mai nefericită femeie fericită

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro