Sophia Loren: “Aşa este viaţa. Bucuraţi-vă cât trăiţi şi reţineţi că şi bătrâneţea face parte din ea. Aşa că bucuraţi-vă şi de asta. Aveţi grijă de voi!”

27 September 2019

Sophia Loren se pregăteşte să îşi facă revenirea pe ecrane la 84 de ani, într-un film regizat de fiul ei, Edoardo Ponti (46 de ani). Celebra actriţă a fost zărită deja pe platourile de filmare, purtând o perucă sură şi fiind transportată în căruciorul cu rotile.

Pelicula se numeşte “La Vita Davanti”, o ecranizare după cartea “The Life Before Us”, care spune povestea unei supravieţuitoare a Holocaustului, ce îşi petrece timpul având grijă de copiii unor prostituate. (Un remake după  pelicula din 1977.)

Sophia Loren, pe platoul de filmare al peliculei La Vita Davanti

Sophia Loren revine astfel pe ecrane după o pauză de un deceniu. Ultima ei apariţie a fost cea din seria TV “My House is Full of Mirrors” (2010), după ce cu un an mai devreme făcuse parte din distribuţia filmului “Nine”, alături de Penelope Cruz şi Nicole Kidman.

Sophia Loren este considerată una dintre comorile naţionale ale Italiei.

Aici, în 1955, la Veneţia

În perioada scursă de atunci, actriţa a ales să stea departe de platourile de filmare şi să petreacă mai mult timp alături de cei doi fii, Edoardo (46 de ani) şi Carlo jr (50 de ani) şi de familiile acestora. De altfel, în 2018 ea spune pentru Houston Chronicle: “Aşa este viaţa. Bucuraţi-vă cât trăiţi şi reţineţi că şi bătrâneţea face parte din ea. Aşa că bucuraţi-vă şi de asta. Aveţi grijă de voi!”.

Sursa



Citiţi şi

Înapoi în anii nopților magice

Oliver Sacks, fermecător și instructiv – Fluviul conștiinței (zece eseuri)

“Viața e frumoasă” zic ambasadoarele Lancôme. Ce mai face Isabella Rossellini

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro