Să nu tragi de un bărbat, să nu-i cerșești iubirea, să nu-i cazi la picioare…

14 May 2024

Dacă simți că ai ajuns în acel punct în care nu ți-a mai rămas alt remediu decât să tragi de el, să-i cerșești iubirea, să-i cazi la picioare și să te umilești pentru firimituri de atenție, înseamnă că ai ajuns în punctul terminus al călătoriei tale către el. Înseamnă că nu ai ce căuta în viața lui. Înseamnă un mare stop! Gata, de aici nu se mai trece.

Nu face pasul ăla, chiar dacă simți că mori fără să te târăști ca ultimul vierme în fața ta… nu-ți imagina că dacă nu te-a băgat în seamă până acum, o va face de acum înainte, fericit nevoie mare să vadă cum, din femeia de altădată cu care nu avea treabă, te-ai transformat în cârpa cu care chiar nu are ce face, cu excepția ștersului podelelor. Și să nu te vaiți că aoleu, ce nemernic și nenorocit este și cum se comportă el cu tine, în fond, tu l-ai invitat, tu ai insistat, tu ai cerut-o insistent… agresiv, chiar.

Femeie, stai pe fundul tău, frumos sau nu, dar al tău, și prețuiește-l, nu-l mai pune la bătaie de pomană, nu-l mai oferi ca pe solduri, doar pentru că vrei tu musai să fii băgată în seamă de nu știu ce mascul.

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro



Citiţi şi

Îndrăgostește-te de o femeie care nu are nevoie de tine

Ai iubit-o, nu-i așa?

Cher: “Dragostea nu știe matematică”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
Tag-uri: ,

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro