Prada Paradoxe Intense – să rămâi tu însăți fiind mereu alta, altfel, să surprinzi plăcut și să strălucești în nuanțe diferite

25 June 2024

Azi avem pe rol un parfum într-o nuanță roz cald, o culoare superbă, un miros plăcut, de fericire. Este unul din darurile primite de fiica mea, despre care am hotărât să scriu pentru că e mi-nu-nat! 👏🍀💗

Spre deosebire de Prada Paradoxe simplu, Prada Paradoxe Intense este un parfum mult mai bun! Dacă primul nu m-a atras foarte mult, acesta îmi pare irezistibil! E net superior ca alcătuire, proiecție, longevitate, siaj, chiar anumite note componente, pe care versiunea Intense le are în plus. Culoarea e mai atrăgătoare.

”Este o invitație în a explora și exprima multidimensiunile paradoxale ale femeilor”.

Poate așa o fi, nu mi-am pus întrebarea, deși la capitolul naming sunt extrem de exigentă, fiind în stare să renunț la un parfum bun dacă numele e prost ales. Aici e genial ales! Aș ”traduce” cam așa: să rămâi tu însăți fiind mereu alta, altfel, să surprinzi plăcut și să strălucești în nuanțe diferite.

”Prada Paradoxe Intense” e un parfum cu proiecție generoasă și persistență bună, un pic obraznic, un strop timid, care aparent creează iluzia de abordabil, în esență fiind cam inaccesibil, lăsând totuși porți deschise spre o anume dorință sau cel puțin curiozitate, dar păstrând cu eleganță decența… și continuând să atragă! Paradox Intense!

Definit ca floral ambrat cu inflexiuni lemnoase si de mușchi, sunt de părere că e mult mai mult decât atât. Cred că e neexplorat suficient. Da, avem așteptări mari de la Prada, nu-i așa, doar și… The Devil wears Prada!

Există în Paradox Intense o dimensiune aparte, acel dolce far tutto (nu, nu dolce far niente) care îl face ușor agitat, dar în sensul bun, atrăgător și distant, senzual fără a fi excesiv de puternic și de descriptiv. Parfumul, care îmi place și pentru nota sa teroasă, și de mușchi și lichen, nu doar pentru împletirea plăcută dintre ambră, iasomie, neroli și vanilie Bourbon, continuă forma sticlei care transformă logo-ul brandului în triunghi. Nuanța roz intens cald și senzual întregește compoziția acestui parfum bine alcătuit și plin de vervă… leneșă, doar avem un paradox intens aici!

Seamănă cu încă vreo x parfumuri, dar e totuși altceva. Dacă mergem pe ideea asta, cam toate creațiile din ultima vreme seamănă, toate au ba caramel, lichior și alte chestii gurmande, ba trandafir cu patchouli, ba citrice grămadă și, evident, oud (care mie nu-mi place). Dar unul din ele are mereu ceva în plus, care-i dă unicitate și farmec. Mie mi se pare o creație bună, deja îndrăgită și, un lucru pe care nu-l prea dezvălui, dar azi o fac, mulți bărbați îl adoră. Evident, nu ca să-l folosească ei înșiși, fiind pur feminin, ci ca să le complimenteze pe femeile care au descoperit că un italian venit din Milano poate avea acel  je ne sais quoi franțuzesc… în toată ființa lui de parfum frumos. Și sunt atrași de parfum, paradoxal, mai mult decât femeile. Sau în mod egal.💖

E luni, roz și dulce să ne fie ziua, săptămâna, viața!🩷

Pe Mirela o găsiți întreagă aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.



Citiţi şi

Cele mai bune cadouri de 8 Martie pentru a face o femeie fericită

Două minute și jumătate să reaprinzi o dragoste veche

Lolita Lempicka de Lolita Lempicka

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Activestin Romania / 26 June 2024 19:55

    Ce face din Prada Paradoxe Intense o alegere atât de captivantă pentru femei și atrăgătoare pentru bărbați? Este doar aroma sa complexă și persistentă sau și ambalajul său ingenios contribuie la succesul său? Cum gestionează acest parfum echilibrul dintre a fi intrigant și accesibil în același timp?

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro