Mi-au fugit ochii peste articolul ”Și păpușile locuiesc în case scumpe”… Adevărat e că nostalgia păpușii tale din copilărie și dragostea față de aceasta te urmărește discret toată viața. Acea păpușă, însuflețită parcă, companionul de la ora culcării, trezirii și de peste zi, îmi strânge și acum inima gândindu-mă la ea. Și totuși, în ziua de azi, parcă toate păpușile, oricât de meșteșugite, de la modă și de prințese ar fi, îmi par sterpe pe lângă candida imagine a păpușii prunciei mele. Tractorașele, camioanele, mașinuțele, elicopterele și pistoalele înalță mormane în camerele copilașilor de azi. Utile, zic eu, o jumătate de ceas, după care sunt condamnate doar la înălțarea mormanului de jucării, ca semn distinct al ”grijii” părinților ca ai lor copii să aibă de toate…
Îmi permit să vă fac o sugestie… Zilele trecute am dat peste o pagină cu păpuși! Dar ce păpuși!!! Ce păpuși!!! Pe mine m-au cucerit instantaneu!
Întreaga copilărie cu momentele ei cele mai frumoase mi-au revenit în memorie. Mă gândesc (acum) că o copilărie doar cu o astfel de păpușă poate fi completă. Nicio barbie, prințesă, pistol, mașină sau elicopter nu pot suplini emoția delicată, zâmbetul plin și ochii umeziți de nostalgica reverie stârnită de păpușile văzute. Mi s-a strâns inima în piept și am simțit că o vreau și eu pe una. Și am adus-o acasă! Pe bune! Nu râdeți, vă rog! Veți înțelege!
Nu vă mai țin în suspans. Intrați
aici și vedeți! Vedeți toate minunățiile de păpuși și bucurați-vă! Vedeți cu câtă candoare, grijă, atenție, dragoste și căldură sunt făcute. Acestea toate sunt prinse în fiecare cusătură, în fiecare detaliu. Vedeți!
PS: Mie îmi pare că, după numărul de like-uri, pagina este nouă, proaspătă, o inițiativă românească la început de drum, care merită toată aprecierea, încurajarea și susținerea noastră. Îndrăznesc chiar să vă rog: dați un like și un share! Eu zic că merită! LIKE & SHARE! 🙂
Să știți că până va deschide propriul site, puteți cumpăra păpușile Mălinei de
aici.
Citiţi şi
5 jocuri de iarnă pentru copii benefice și pentru adulți
Soacră-mea
Dragostea doare. Nu, cea interzisă doare
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.