Nu te culca cu el doar din plictiseală!

10 May 2024

Trebuie să recunoaștem, trăim înconjurați de tot felul de stimulente, de la tehnologie la divertisment, așa că nimic nu mai poate să ne surprindă. Totuși, o chestiune aparent atât de simplă și de firească cum este viața intimă rămâne o sursă de fascinație și dezbatere. Pe de altă parte, plictiseala este un sentiment omniprezent în viața de zi cu zi. Rutina ne cuprinde, iar plictiseala devine un factor major în deciziile pe care le luăm. Punând toate aceste aspecte cap la cap, mulți oameni se întreabă dacă sexul ar putea fi o modalitate bună de a scăpa de banalitatea zilnică. Totuși, a întreține relații intime doar din plictiseală poate avea consecințe neașteptate și adesea negative.

Sexul este, în primul rând, un act de intimitate și de conexiune cu un partener. Este o formă profundă de comunicare și exprimare a dragostei sau dorinței față de celălalt. Cu toate acestea, când acest act devine o modalitate de a umple un gol emoțional sau de a scăpa de plictiseală, se poate să pierdem din vedere adevăratul scop și semnificația sa.

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro



Citiţi şi

Îndrăgostește-te de o femeie care nu are nevoie de tine

Am cunoscut-o pe cea mai nefericită femeie fericită

Prințesa sturionilor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro