Lună Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024, ora 04:07 (horoscop)

21 June 2024

După solstițiul de vară, întâmplat anul acesta pe 20 iunie, și după intrarea Soarelui în Rac pe 21 iunie, iată că pe 22 iunie 2024, la ora 4:07, vom avea Lună Plină pe gradul 1:07 Capricorn în opoziție cu Soarele pe gradul 1:07 Rac. Această lunație împreună cu cea de a doua Lună Plină în Capricorn din 21 iulie, luminează locul unde ne aflăm în călătoria noastră personală, spirituală și emoțională de maturizare.

Lunile pline pot fi haotice. Cu Luna și Soarele în opoziție, așa cum sunt întotdeauna în timpul unei Luni Pline, acesta poate fi momentul noilor realizări, un moment de iluminare în care influențele ascunse de la locul de muncă sunt în sfârșit expuse pentru a le face față. Luna Plină poate fi extrem de transformatoare, dar și complet epuizantă.

Polaritatea Rac-Capricorn are ca ideal echilibrul dintre viață privată și viață publică, familie și carieră, responsabilitatea față de familie și responsabilitatea față de carieră. În esență, stelele ne provoacă să ne uităm la echilibrul dintre viața personală și cea publică. Trebuie să echilibrăm aceste domenii, să fim conștienți de imaginea de ansamblu și o mare parte a fricii asociate cu momentul prezent se risipește.

Să înlocuim temerile cu gânduri de iubire necondiționată și credință că totul este așa cum ar trebui să fie. Totul se întâmplă mai întâi în tărâmul spiritual și energetic înainte de a se manifeste în tărâmul fizic. Ceea ce așteptăm s-a întâmplat deja.

Aceasta este perioada anului când lampa cosmică strălucește asupra realizărilor, ambiției, statutului și succesului nostru. Nu numai că suntem provocați să ne confruntăm cu problemele care trebuie rezolvate, dar Universul ne oferă și un sprijin puternic pentru a folosi această energie pentru a ne ridica vibrația, pentru a ne onora sufletul și pentru a înțelege că totul este cu putință.

Luna Plină în Capricorn ne oferă o oportunitate unică de a fi conștienți și responsabili pentru alegerilor noastre. Acest lucru nu înseamnă că suntem responsabili pentru lucrurile care ni se întâmplă, ci, mai degrabă, suntem responsabili de felul în care facem față lucrurilor care ni se întâmplă. Dacă putem spune din tot sufletul “accept tot ceea ce mi se întâmplă”, atunci se pot întâmpla miracole sub această influență lunară în preajma solstițiului de vară.

Cum Luna Plină se confruntă cu Neptun pe gradul anaretic 29 Pești, nu este cel mai bun timp pentru a spune ceva ce ar putea fi interpretat greșit. Este timpul să ne amintim că un cuvânt bun nu costă nimic. Să încercăm să fim buni cu noi înșine, dar și cu cei din jur. Bunătatea înalță sufletul.

Luna Plină în Capricorn are un impact deosebit pentru cei născuți cu planete sau unghiuri în primele grade ale semnelor cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) sau gradele târzii ale semnelor mutabile (Gemeni, Fecioara, Săgetător, Pești). Este posibil ca aceștia să experimenteze noi conștientizări despre ei înșiși și despre calea lor: pot întâlni oportunități de a face schimbări semnificative și de a obține o înțelegere mai clară a modului în care viață le cere să se maturizeze.

Horoscopul Lunii Pline în Capricorn din 22 iunie 2024

Mulțumim, Adriana Tudosă!



Citiţi şi

Prințesa sturionilor

25 mai 2024 – Jupiter intră în Gemeni (horoscop)

Luna plină în Scorpion din 24 aprilie 2024 este despre LOIALITATE

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro