Luna Nouă în Vărsător și mesajele pentru fiecare zodie (horoscop) –

7 February 2024

Lumina (Soarele pe gradul 20:40 Vărsător) se unește cu Întunericul (Luna pe gradul 20:40 Vărsător) și încep să împartă daruri pentru toți cei invitați la această nouă nuntă cosmică, în special pentru cei născuți în preajma zilei de 10 din orice semn zodiacal.

O Lună Nouă este asociată tot timpul cu un pas nou, o idee nouă, un cuvânt nou, ambiții și obiective noi, o haină nouă pentru un proiect mai vechi. În semnul de aer al Vărsătorului, această “apă astrală” nouă pune un accent deosebit pe unicitate, excentricitate, inventivitate, grupuri sociale, companii, asociații, interese de grup, prietenii, inovații, altruism, științe oculte (astrologie), idealuri umanitare.

Această energie nouă ne poate ajuta să ne rupem de trecut, de un comportament distructiv, ne ajută să avem parte de experiențe noi și diferite ce ne revitalizează. Indiferent de intențiile pe care le stabilim, acestea trebuie să depășească limitele. La urmă urmei, această luna nouă aduce oportunități care să ne permită să strălucim mai puternic și să mărșăluim în ritmul propriei unicități.

Mesajul divin al acestei lunații vine prin prieteni, ghizi spirituali, mentori, astrologie, grupuri, politică, un grup de care aparținem. Trebuie să fim suficient de îndrăzneți pentru a intra într-un domeniu nou sau pentru a largi cercul în care ne aflăm deja. Ni se poate întâmpla ceva care ne schimbă radical prioritățile. Putem întâlni aliați norocoși și binefăcători. O recompensă poate veni în mod neașteptat la noi. De asemenea, am putea descoperi că cineva intervine acum pentru a ne ajuta să facem progrese către o aspirație majoră.

Este cel mai bun moment pentru concentrarea pe propria libertate (să ne eliberăm de toate atașamentele care produc în noi negativitate), dar și pe libertatea tuturor (să rupem atașamentele karmice relaționale prin iertare și acceptarea oamenilor așa cum sunt). Nu suntem cu adevărat liberi până nu îi eliberăm pe cei pe care îi ținem legați de noi. Eliberându-i pe ceilalți, ne eliberăm de fapt pe noi, așa ne găsim libertatea atât în exterior cât și în interior.

Această Lună Nouă în Vărsător ne cere să credem în visele noastre, să facem un salt către ceva nou, să îndrăznim să fim noi înșine și să-i lăsăm pe ceilalți să se manifeste așa cum sunt.

Horoscopul Lunii Noi din 10 februarie 2024, ora 0:59, ora României.

Cu Luna Nouă în Vărsător în aspect provocator cu Uranus în Taur, ceva neașteptat poate tulbura viața noastră. Acest pătrat al lunii noi cu Uranus aduce tensiune și disconfort, iar acțiunile imprevizibile, abrupte, pot strica multe. Orice intenție a Lunii noi poate fi dificilă. Chiar dacă avem planuri clare, Uranus schimbă totul fără nici o notificare. Aici, vorbim de circumstanțe neprevăzute. Nu vorbim neapărat de un eșec sau de o pierdere. De fapt, provocările acestui moment ne conduc către acele circumstanțe necesare evoluției noastre și pe care nu le putem crea pe cont propriu. Posibilitățile inedite țin de fundația noastră, de căminul nostru, de rădăcinile noastre, de patria noastră, de sufletul nostru, de relații, finanțe, venituri financiare, rude, comunitatea în care trăim, călătorii.

Cum Vărsătorul este un semn de aer, un semn mental, fiecare Lună nouă în Vărsător vine cu oportunitatea de a înțelege puterea minții, a gândului și a cuvântului. Gândurile de îngrijorare sau de frică sunt forțe de temut ce ne destabilizează din toate punctele de vedere, în timp ce gândurile de bucurie, stare de bine, bună dispoziție, iertare, iubire necondiționată, sporesc puterea noastră. Suntem ceea ce gândim. Suntem rodul gândurilor noastre. A venit timpul să învățăm că singură putere se află în gândurile noastre.

Mulțumim, Adriana Tudosă!



Citiţi şi

2 octombrie 2024 – Eclipsă inelară de Soare în Balanță (horoscop)

3 septembrie 2024, ora 4:55 – Lună Nouă în Fecioară (horoscop)

Lună plină în Vărsător, 19 august 2024, ora 21:26 (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro