Lansarea BIC® Soleil Escape în România: o seară de răsfăț senzorial

28 June 2024

BIC®, unul dintre liderii globali în produse de papetărie, brichete și aparate de ras, anunță lansarea gamei sale de aparate de ras BIC® Soleil Escape™ în România. Evenimentul de lansare a avut loc pe 26 Iunie 2024, în eleganta grădină a Hotelului Crown Plaza București, oferind invitaților o experiență senzorială unică.

„Mânerele parfumate ale noilor aparate BIC®Soleil Escape îți transformă dușul într-o experiență senzorială de neuitat, cu arome îmbietoare de lavandă și eucalipt sau trandafir și magnolie. Este acel mic răsfăț care transformă rutina zilnică într-un moment de pură plăcere. Este acel răsfăț care te face să te simți frumoasă, puternică și încrezătoare în fiecare zi.” a declarat Alexandra Gorcea, Product Manager Shavers România & Balcani, în cadrul evenimentului de lansare.

Evenimentul de lansare a fost conceput pentru a reflecta pe deplin esența campaniei „Încântă-ți simțurile” cu noua gamă BIC®Soleil Escape.

Un atelier de brățări din flori naturale a dat ocazia invitaților să-și pună la bătaie creativitatea sub îndrumarea unui florist experimentat. Florile puse la dispoziție au fost inspirate de parfumurile mânerelor noii game BIC® Soleil Escape – lavandă, eucalipt, trandafir și magnolie.

O sesiune de mindful walking (desculțe în iarbă :)) susținută de Andreea Raicu le-a ajutat pe participante să se relaxeze și să se conecteze cu sinele, făcând trimite la modul în care noile produse BIC® Soleil Escape răsfață simțurile atunci când ești prezent și atent în rutina ta zilnică.

Moment de sound healing oferit de Veronica Alexe la harpă au adăugat un soi de magie întâlnirii. Locul umbros, un microclimat în vipia bucureșteană, a fost cadrul perfect pentru a transmite mesajul relaxării în timp ce practicăm bunele obiceiuri. 🙂

Detalii noua gamă BIC® Soleil Escape

Într-o lume în care fiecare zi este o cursă contra cronometru, BIC® Soleil Escape invită femeile să se oprească o clipă și să își ofere un moment de răsfăț. Noile produse Soleil Escape nu sunt doar un simple produse de îngrijire personală, sunt o invitație la un moment de liniște și prețuire de sine.

INOVAȚIE PENTRU O NOUĂ EXPERIENȚĂ

Gama BIC Soleil Escape a fost creată pentru femeia modernă care își dorește să se simtă tot timpul bine în pielea ei. Fiecare detaliu, de la lamele mobile și durabile până la mânerul curbat și confortabil, a fost conceput pentru a oferi o experiență cât mai plăcută și comodă. BIC Soleil Escape™ devine astfel noul element esențial în rutina de îngrijire a femeilor.

Gama BIC® Soleil Escape include două variante de produse, BIC®Soleil Escape cu 3 lame și respectiv cu 5 lame.

BIC® Soleil Escape cu 3 lame:

  • Mâner parfumat cu lavandă și eucalipt
  • Benzi lubrifiante cu ulei de migdale
  • Cap pivotant și lame mobile extra durabile
  • Mâner curbat cu prindere moale
  • Disponibil în două culori diferite – mov și verde

BIC® Soleil Escape cu 5 lame:

  • Mâner parfumat cu trandafir și magnolie
  • Bandă lubrifiantă activată de apă 360° cu ulei de migdale
  • Cap pivotant și lame mobile durabile
  • Mâner curbat cu prindere moale, de culoare roz.

Noua gama BIC®Soleil Escape promite o experiență senzorială care va transforma complet rutina zilnică de îngrijire. Pentru că fiecare femeie merită să se simtă specială, în fiecare zi.

Despre BIC®

BIC este un lider mondial în producția de articole de papetărie, brichete și produse de îngrijire personală. Cu o istorie de peste 75 de ani, BIC® se angajează să ofere produse de înaltă calitate, sigure, la prețuri accesibile, produse esențiale recunoscute de toată lumea. Aparatele de ras BIC® sunt create atât pentru bărbați, cât și pentru femei, pentru o piele netedă și catifelată de fiecare dată, petru a crea un sentiment de ușurință și încântare în milioanele de momente care alcătuiesc experiența umană.



Citiţi şi

Parfumul ambiental al Hotelului “Negresco” va fi creația unui grup de masteranzi din care face parte și o româncă – Monica Bîldea

Nuanțe de păr pentru fete cu atitudine

Trandafir de catifea cu parfum de iasomie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro