Eclipsa de Lună în Pești din 18 septembrie 2024 (horoscop)

17 September 2024

Eclipsele sunt despre soartă. Ele varsă niște adevăruri asupra noastră, ne corectează traiectoria destinului, ne arată calea adevărată, ne răsplătesc, dar ne și pedepsesc. Eclipsa de Lună din 18 septembrie 2024, cu Luna în Pești pe gradul 25:41 în opoziție cu Soarele în Fecioară gradul 25:41, este mai degrabă o eclipsa mixtă, o eclipsa parțială de Lună, deoarece Luna se va află la 10 grade de Nodul Nord. O eclipsă conjugată cu Nodul Nord în Berbec poate oferi oportunități, recompense, noroc și fericire, dar și blocaje, teamă de a renunța la modelele vechi de viață, de a pleca pe un drum nou. 

O Eclipsă de Lună apare în faza de Lună Plină, iar când Luna Plină este eclipsată, rezultatele pot fi destul de ciudate. Nimic nu este așa cum pare. O eclipsă lunară este magică, misterioasă și oferă o mare oportunitate de a vedea mai profund consecințele modului în care ne trăim viața. În cazul în care există probleme nerezolvate sau dureroase, eclipsa le va evidenția și va oferi un ajutor imens în rezolvarea și finalizarea acestora. De multe ori, în timpul unei luni pline trebuie să acționăm pentru a beneficia de suportul ei, dar în timpul unei eclipse, Universul aduce ceea ce este benefic pentru evoluția noastră. Suntem ghidați cu sau voia noastră către adevărată cale a sufletului nostru. Această Eclipsă de Lună este o introducere a ceea ce urmează pentru noul ciclu de eclipse pe axa Fecioara-Pești și care se va desfășura până în februarie 2027.

Lunar Eclipse (10/12/2011) by Tom Howard, Sussex, UK

Ca ultim semn al zodiacului, semnul Pești se referă la sfârșituri și tranziții, ceea ce înseamnă că situațiile din viață noastră care nu sunt rezolvate pot primi acum un răspuns, un verdict, o avertizare, o magie. Situațiile de viață tulburi, misterioase, ciudate și complicate tind să se manifeste mai puternic. Putem folosi această energie magică pentru a ne vindecă rănile străvechi, pentru a găsi noi modalități de a rezolva problemele vechi și pentru a ne atinge obiectivele. Trebuie să permitem fluidității acestei lunații de apă să ne schimbe direcția, să fim flexibili astfel încât să alegem acțiunile necesare evoluției noastre. Să permitem acestei lunații să ne ajute să procesăm și să curățăm emoțiile și gândurile care ne îngreunează viața.

Cum Neptun în Pești este un asistent de baza al acestei Eclipse lunare, ne putem aștepta să primim vindecarea spirituală prin credința noastră, prin visele, emoțiile noastre, chiar și prin viziunile și fanteziile noastre. Planeta Neptun este octava superioară a lui Venus – este dragoste, compasiune, plăcere și bucurie combinate cu o spiritualitate profundă. Reprezintă o iubire superioară și o înțelepciune disponibilă pentru noi dincolo de dorințele venusiene materiale. Iubirea, în sensul superior, este ceea ce suntem aici pentru a dărui și a experimenta. Deci iubirea superioară este o tema majoră a acestei eclipse ce promite și susține o vindecare și o renaștere emoțională și spirituală.

Horoscopul Eclipsei de Lună în Pești

Alinierea armonioasă a Eclipse de Lună în Pești cu Uranus în Taur sugerează că suntem gata să îmbrățișăm schimbarea și progresul. Efectele acestui aspect sunt surprinzătoare și capătă diverse forme de exprimare, deși multe dintre situațiile care apar pot fi instabile. Schimbările în viață de familie, proprietăți și în mediul nostru pot fi imprevizibile. Orice efort pe care îl îndreptăm pentru a rezolva probleme în casă sau în familie poate aduce rezultate neobișnuit de bune. Vechile rutine și moduri de a face lucrurile pot fi înlocuite cu noi rutine. Acesta este un moment excelent pentru a ne remodela mediul de acasă, deoarece schimbările se vor desfășura destul de rapid.

Cu Eclipsa de Lună pe gradul 25:41 Pești, cei născuți în jurul datei de 18 septembrie, martie, iunie, decembrie (semnele mutabile Pești, Fecioara, Gemeni, Săgetători), vor simți influența acestei energii mult mai puternic decât ceilalți.

Mulțumim, Adriana Tudosă! 



Citiţi şi

Lună Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024, ora 04:07 (horoscop)

Alinierea celor È™ase planete din 3 È™i 4 iunie 2024 – eveniment astronomic È™i fenomen vizual

Venus în PeÈ™ti (11 martie – 5 aprilie 2024) – de ce atragi toate privirile

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro