Două femei care au făcut pace cu îmbătrânirea

1 July 2024

“Îmbătrânesc cu demnitate, umor și seninătate… Nu recurg la lifting sau Botox și știu, după standardele de la Hollywood, că îmi risc cariera! Dacă nu vor să-mi dea un rol pentru că arăt bătrână, înseamnă că eu produc proiectul și aleg pe cine vreau… Important este să nu iau meseria asta prea în serios!

Cunosc o mulțime de mame care se luptă să se ajungă cu banii: acestea sunt problemele grave, acestea sunt femeile pe care le admir, care sunt frumoase și bune chiar și atunci când totul este greu! Sincer, eu am alte temeri… Mă tem pentru copiii mei, că nu pot să-i protejez de oricine ar vrea să profite de ei… E mai important pentru mine să fiu bine și să-mi fac familia să trăiască bine… Sunt binecuvântată și apreciez tot ce am! Sunt recunoscătoare pentru soțul și copiii mei în fiecare zi.. Din acest motiv, pentru mine cele mai importante momente ale zilei nu sunt niciodată cele pe care le petrec pe platou, ci cele când luăm micul dejun împreună, pentru că vorbim despre orice. Este un moment magic!” Julia Roberts, 56 de ani

Vă reamintesc că, în 2021, cineva îi scria sub o fotografie pe IG: “ce urât îmbătrânești, ești oribilă!” . Vedeți ce i-a răspuns atunci.

O altă actriță atacată de curând e Monica Bellucci, 59 de ani. Care a apărut în revista ELLE Spania cam dezbrăcată…

fotografie fără makeup

Dar s-o luăm într-o ordine. În cea care contează. Monica e fericită. De doi ani e într-o relație cu regizorul Tim Burton, 65. Paris Match scria în februarie 2023: “Monica și Tim s-au cunoscut pe fugă, pe scările Festivalului de Film de la Cannes, în 2006, dar 16 ani mai târziu, în 2022, în culisele unui alt festival, s-au apropiat”. Iar în vara lui 2023, Monica a confirmat relația: “îl iubesc pe acest bărbat!”.

ianuarie 2024

aprilie 2024, după un prânz în Italia

octombrie 2023, Festivalul de Film de la Roma, când apare pentru prima dată cu Tim de mână, oficial un cuplu.

În mai 2024, apare în revista ELLE Spania, într-o rochie Dior revelatoare, fără sutien. Comentariile au fost crude, așa că vă vom cruța. 🙂 Oricât ar fi de fotoșopate fotografiile, Bellucci continuă să arate spectaculos. În revistă se confesează că a făcut pace cu îmbătrânirea și acceptă această transformare inevitabilă. „Sunt ca toți ceilalți: îmi spun că a merge împotriva a ceva care este mai puternic decât mine este inutil. Și dacă timpul trece înseamnă că ești norocos să fii încă aici.”

Nu, Monica, nu ești ca toți ceilalți, că ar da faliment industria care întreține iluzia tinereții fără bătrânețe.:)

Actrița italiană este o norocoasă! Au fost regizori consacrați care au vrut să lucreze cu ea în urmă cu un deceniu. „La 50 de ani am făcut două filme: In the Milky Way cu Emir Kusturica și Spectre cu Sam Mendes. Acești regizori mi-au oferit roluri dinamice și oportunitatea de a trece podul celor 50 de ani, care nu este ușor pentru o actriță.” Norocul continuă, pentru că a jucat în “Beetlejuice 2”, regizat de Tim, film care are data de lansare în septembrie 2024.



Citiţi şi

Advanced Love – niciodată nu e prea târziu să te îndrăgostești

O răceală abisală – The World After Us

Ce crede Julia Roberts că au devenit personajele din Pretty Woman și Notting Hill

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro