Dacă Alexandra Grant poate, și eu pot

19 November 2019

Cred că acesta este mesajul pe care ar trebui să-l vedem toate femeile, tinere și mai puțin tinere după ani, în gestul lui Keanu, în zâmbetul lui, în zâmbetul Alexandrei: relaxează-te, există bărbați care le iubesc pe femeile care nu sunt în competiție cu timpul. Totul, dar totul depinde de noi! Vom înțelege? 🙂

“După noua apariție pe covorul roșu și a pozelor cu cei doi ținându-se de mână, au curs râuri de comentarii pe Twitter. Despre posibila poveste de dragoste dintre Keanu șu Alexandra Grant și despre faptul că cel mai apreciat actor de la Hollywood (55) are o relație cu cineva de vârstă potrivită (46), deci cu un deceniu mai tânără!, fapt pentru care ar merita chiar o medalie olimpică. Asta și pentru că trăim într-o lume în care DiCaprio, Jeff Goldblum, Alec Baldwin și mulți alții s-au cuplat cu femei semnificativ mai tinere.

©Emma McIntyre/Getty Images

Problema Alexandrei nu e că are 46 de ani, ci că-i arată pe toți. Nu ca versiunea hollywoodiană a femeii de 46! (a se vedea actrițele de aceeași vârstă Gabrielle Union, Eva Mendes, Penélope Cruz sau Victoria Beckham). Banii, antrenorii personali și desigur genele bune te pot face să crezi altceva la o primă vedere. Întrebare: ar fi primit Keanu aceleași aprecieri, ar fi stârnit aceeași emoție și adorație, dacă ar fi apărut cu una dintre ele? Alexandra a apărut la Gală cu părul nevopsit și chiar cu câteva riduri vizibile, o raritate în Los Angeles.

La urma urmei, nu ne învârtim toți adulții pe pământul acesta arătând cu câțiva ani mai tineri sau mai bătrâni decât vârsta noastră adevărată? Aș vrea să scăpăm de ideea că a îmbătrâni e un delict. În nod normal, toate semnele îmbătrânirii n-ar trebui nici observate, nici discutate sau chiar celebrate. Ridurile și părul alb ar trebui să fie văzute obiectiv, ca un lucru bun sau neutru. De fapt nu ne sperie că îmbătrânim, ne e frică să arătăm mai bătrâne.



Citiţi şi

Îndrăgostește-te de o femeie care nu are nevoie de tine

Două femei care au făcut pace cu îmbătrânirea

Advanced Love – niciodată nu e prea târziu să te îndrăgostești

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Xena / 20 November 2019 21:28

    Sexualitatea femeii de peste 40 de ani este in felul urmator:

    “As face sex, dar sa fie asa… un tip super mistooo, tanar, inalt, inteligent, evident cu bani, care sa ma trateze ca pe o printesa, etc, etc, etc”.

    Cu alte cuvinte, tanti vrea ceva cu mult peste ea, din toate punctele de vedere. Ea are gusa, burta, riduri, par alb (daca il mai are si pe ala de tot), dar viseaza la chip’n’dales. Si nu, nimic altceva nu o poate satisface.

    Chestia asta se numeste disfunctie sexuala si o poti vedea la persoanele inapte de a avea o relatie sexuala normala cu cele de aceasi varsta cu ele. In momentul in care tu, ca femeie, spui de un barbat de varsta apropiata cu tine ca “e batran” si ca tu esti “mult mai”, ala e momentul in care te poti lua de par si arunca la gunoi, pentru ca dpdv sexual, tu nu mai ai nicio treaba.

    Nu, nu sunt barbat, daca te intrebi.

    Like 3
    Dislike 5
    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro