În timp ce cercetarea medicală se bate cu capul de pereți încercând terapii cu anticorpi monoclonali (un fel de gloanțe personalizate antiagresor) sau cu celule stem (încă experimentale), toate bolile sunt deja vindecate de către agricultorii amatori ai internetului.
Cum doctorii trebuie să citească toată viața, mi-am băgat și eu nasul să mai fur meserie de la experți. M-am dus direct la rețetele secrete, dezvăluite cu generozitate de doi domni care se întrec în a bucătări leacuri ieftine, naturale, garantate prin mărturii ale unor oameni care s-au vindecat (știți cum: incredibil, miraculos, enervând doctorii, lăsând industria farmaceutică cu gura căscată etc).
Dintre ingrediente nu lipsesc: apa plată, usturoiul, ceapa, bicarbonatul de sodiu și lămâia, indiferent că vrei să te tratezi de negi sau de hemoroizi, de cancer sau diabet sau chiar să-ți faci o pastă de dinți. Scoți un ingredient și adaugi altul? Ai trecut rapid de la pasta de dinți la pasta de ghete, economisind resurse.
După părerea mea oamenii au făcut o mare eroare de marketing împărtășind rețeta care te vindecă “în întregime” (usturoi/lămâie/miere/bicarbonat) , rețetă relativ inutilă după ce anterior ne împărtășiseră formula care previne absolut toate bolile cronice și cancerul (ulei de masline/turmeric/scorțișoară/piper/ghimbir). Mai există si o băutură care nu doar vindecă toate bolile, dar te face și să slăbești: suc de cartof plus morcov plus măr plus ghimbir. E clar că și geografia planetei trebuie să fie alta decât cea pe care am învățat-o eu fiindcă nu am găsit nici o zonă în care să se cultive concomitent toate plantele din care se fabrică aceste miracole secrete cunoscute de mii de ani.
De excepție mi s-a părut articolul despre “cum să faci cancerul flămând” excluzând zahărul din alimentație, deși cred că autorii au utilizat o traducere sub coviltir despre ce sunt carbohidrații, ce sunt mitocondriile și care e metabolismul oxidativ celular. Zic asta pentru că nici nu am înțeles nimic din explicație, nici nu am auzit vreodată că ar exista “defalcarea non oxidativă de zahăr “, nici nu înțeleg cum de nu mor toate celulele organismului cu rețeta asta, ştiind eu că orice celulă umană funcționează cu glucoză și oxigen.
Acum mă retrag să bucătăresc o prăjitură cu foi cu miere și bicarbonat după o rețetă ne-secretă de la mama, iar aluatul o să-l folosesc ca botox natural după rețeta domnilor savanți: iau puțin aluat, adaug suc de morcovi, îmi fac o mască și în scurt timp voi arăta ca la 20 de ani. Tot din aluatul ăsta pot să-mi fac pastă de dinți simplu, adăugând ulei de mentă; sau pot să produc cel mai puternic antibiotic, adaugând ceapă, usturoi și hrean.
Muriți, mă, toți cei care studiați bucătăria moleculară, cu institutele voastre de arome cu tot, cu înghețatele voastre de muștar așezate peste fripturi apetisante, cu ciocolata voastră care conține un degetar de brânză cu mucegai (ceea ce dă orgasme palatale): astea nu vindecă nicio boală, idioților! Huo!
Citiţi şi
Fii atent la asta când reamenajezi bucătăria!
Un mesaj de la Catherine, Prințesa de Wales
Încrederea și frumusețea unei femei vin și din libertatea de a zâmbi și a râde cu toată gura
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.