Ce crede Julia Roberts că au devenit personajele din Pretty Woman și Notting Hill

16 December 2023

Într-un interviu recent la CBS Mornings, Julia Roberts a răspuns gazdei emisiunii la întrebarea “unde ar fi personajele cele mai iubite pe care le-ai jucat, dacă ar fi să se facă continuarea poveștilor”. Nu știu dacă pentru voi e o surpriză, dar Julia s-a referit la Vivian din “Pretty Woman” și la Anna din “Notting Hill“.

Edward, partenerul lui Vivian (personajul lui Richard Gere) ar fi „murit liniștit în somn din cauza unui atac de cord, zâmbind”, iar Vivian Ward ar fi condus acum afacerea în locul lui.

Citiți și Julia, o legendă

În ceea ce privește Notting Hill din 1999, în care a jucat împreună cu Hugh Grant, Julia a renunțat la spiritul antreprenorial. Personajul ei, o actriță pe nume Anna Scott, este acum pensionară. Are șase copii, dar uimitor, și-a păstrat talia. Și da… el încă mai conduce librăria. Care are acum o mică anexă de tricotat, pe care o conduce ea”.

Asemenea scenarii calde, așezate, sigur îi sunt inspirate de propria viață. Împreună cu soțul ei, Danny Moder, au trei copii – gemeni, fată și băiat, care au împlinit în noiembrie 19 ani, și încă un fiu de 16 ani. „Viața pe care mi-am construit-o cu soțul meu, împreună cu copiii noștri… Acestea sunt cele mai importante lucruri”. De anul trecut, gemenii Hazel și Phinnaeus au plecat la facultate. “Sunt complet încântată pentru ei. Este cu adevărat palpitant, eu nu am fost suficient de norocoasă să am o experiență de studentă.”

În toate interviurile povestește despre familia ei, despre cât de bine se înțeleg și cât de mult se iubesc unii pe alții. Cred că de aceea i-a venit mănușă rolul din recentul film – un thriller apocaliptic, Leave the World Behind (pe Netflix) – în care a jucat alături Ethan Hawk, Mahershala Ali, Myha’la și Kevin Bacon. Toți, foarte buni. Iar Julia nici pe departe nu îmbătrânește urât, arată foarte bine! Producători executivi, surpriză, Michele și Barak Obama. De văzut. Subiect sensibil – sfârșitul lumii. Pe scurt, vine nota de plată.



Citiţi şi

Două femei care au făcut pace cu îmbătrânirea

O răceală abisală – The World After Us

“Viața e frumoasă” zic ambasadoarele Lancôme. Ce mai face Isabella Rossellini

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro