Aventura

10 January 2023

Crăciunul este o stare de spirit și nu doar trei zile pe an, de aceea cărțile de Crăciun sunt balsam pentru suflet în orice zi a anului. Din seria celor mai duioase astfel de povești se numără și „Aventură de Crăciun” semnată de Flavia Bădic și apărută recent la editura Stylished Books.

Personajele principale, oameni ca mine și ca tine și pe care ai putea oricând să-i întâlnești în drumurile tale, Natalia și Sebastian, lucrează împreună, se cunosc de mult, dar… într-adevăr se cunosc? Chiar comunică? Chiar știu ce simt și ce gândesc în timp ce tensiunea dintre ei, păstrată secret cu eforturi supraomenești, fierbe la foc mărunt nu doar răbdarea și emoțiile acestora, ci și pe cele ale cititorilor, căci nu de puține ori îți vine, efectiv, să-i iei de mână pe amândoi, să-i pui față în față și să se întâmple ce vrei din tot sufletul să se întâmple odată! Dar până acolo, drumul e lung și… dulce. La propriu – căci Natalia și Sebastian au o cofetărie – dar și la figurat, căci delicatețea sufletească a celor două personaje este absolut delicioasă și, de ce să nu recunosc, te face să-ți dorești s-o întâlnești mai des.

Dar cum nici măcar personajele ficționale nu sunt perfecte, Natalia face o greșeală pe care imediat o regretă și care o poate pune, în ochii lui Sebastian, într-o lumină deloc plăcută, iar asta este – chiar de Crăciun, vă imaginați – de neconceput! Cum reușește, până la urmă, Natalia să-și repare greșeala? Cum va primi Sebastian vestea, știindu-se, la rândul său, nu tocmai… nevinovat, căci dacă ea greșește, el… are secrete?! Ce vor face cei doi? Crăciunul bate la ușă, treaba în aromata cofetărie pare să nu se mai termine, iar cei doi… ei, bine, cei doi vă așteaptă să le descoperiți povestea.

Scrisă fluid, cu un stil ce nu-ți dă voie să lași cartea din mână, cu suspans dozat cu aceeași grijă și pasiune cu care Natalia decorează torturile și prăjiturile, „Aventură de Crăciun” este cartea pe care s-o ai mereu pe noptieră, căci rândurile ei îți deschid o lume magică, așa cum poate fi și cea reală, dacă știm cum s-o privim.

„Aventură de Crăciun” poate fi achiziționată de aici.

Pe Cristina o găsești întreagă aici.

Și tu poți recomanda un film/spectacol/concert care ți-a plăcut.

Trimite-ne recenzia pe adresa office@catchy.ro.



Citiţi şi

Ai iubit-o, nu-i așa?

Cher: “Dragostea nu știe matematică”

Dragă eu

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro