Azi a debutat ediţia cu numărul 23 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură (deschis până pe 20 noiembrie), în Pavilionul Central Romexpo. Cu China invitat de onoare al ediţiei 2016, cel mai longeviv şi mai dinamic târg de carte din România (peste 3000 de expozanţi) îşi întâmpină şi în acest an publicul cu sute de mii de titluri de pe piaţa românească şi internaţională, cu peste 850 de evenimente editoriale şi profesionale.
Organizator: Radio România
Program: zilnic, între orele 10.00 şi 20.00.
Ne face plăcere să vă anunţăm autorii Catchy care îşi vor lansa cărţi la această ediţie Gaudeamus:
Vineri, 18 noiembrie
Editura Eikon:
– ora 18.30 – Lansarea cărţii „Plaja”, de Tudor Călin Zarojanu; Invitați: Ion Bogdan Lefter, Stelian Țurlea, Tudor Călin Zarojanu, Moderator: Valentin Ajder
Sâmbătă, 19 noiembrie
Editura Herg Benet:
– ora 13.00 – Lansarea romanului „Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată” de Cristina Nemerovschi
– ora 14.00 – Lansarea romanului „Jurnalul primei mele morți” de Ioana Duda
– ora 15.00 – Lansarea romanului „Tentații” de Corina Ozon
– ora 18.00 – Lansarea volumului de proză „Sfârșitul nopții” de Petronela Rotar
Editura Polirom:
– ora 16, la standul Polirom – Lansare de carte „Fugarii Evadări din închisori și lagăre în secolul XX”, Ruxandra Cesereanu. Prezintă: Ion Bogdan Lefter și Radu Paraschivescu. Mulțumiri domnilor Adrian Șerban și Adrian Botez pentru aportul lor susținut în apariția acestei cărți.
Editura Humanitas:
– ora 17.30, nivelul 0.00:44 – Lansare de carte şi sesiune de autografe: „Pervazul lui Dumnezeu”, Ana Barton. Participă: Ana Barton, Lidia Bodea, Ruxandra Cesereanu și Dorina Chiriac.
Grupul Editorial Corint
– ora 19.00 – lansarea cărții “Un cântec de lebădă. Vlăstare boierești în Primul Război Mondial”. Invitați: Dinu Zamfirescu, Ecobescu Sandra, Adrian Ursu, Marius Constantinescu și Ana Antonescu, dar și urmași ai eroilor cărții și reprezentanți ai Asociației “Invictus România”, dedicată eroilor de azi ai Armatei romane.
Citiţi şi
BÂNTUIND PRIN BALCANI (lansare de carte)
Corina Ozon: „Literatura română a făcut parte mereu din circuitul literar internațional”
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.