Are dr. David Sinclair dreptate în ce susține legat de îmbătrânire?

28 December 2023

“❤️ Ne iubim lucrurile, dar nu este o cale către fericirea de durată. Este nevoie de muncă mentală pentru a renunța la acest impuls primordial, dar atunci când o faci, e o diferență enormă în cât ești de fericit.

❤️ Lucrurile se rup, se pierd, se fură, se împart și niciunul nu contează până la urmă. Oamenii și animalele de companie contează și vă oferă și o viață mai lungă!

❤️ O luăm ca de la sine înțeles, dar cât de uimitor este că o ființă vie te poate iubi înapoi!

❤️ Mi-a luat 50 de ani să învăț să renunț la legătura mea profundă cu mașini, cărți vechi, o colecție de calculatoare, mobilier, casa mea și să mă concentrez pe relațiile mele cu oamenii, doar oameni buni.

❤️ Este în regulă să ai lucruri, dar nu te îndrăgosti de ele.

❤️ Sunt încă o lucrare în desfășurare, dar pentru mine este clar că prietenia, bunătatea și afecțiunea valorează mai mult decât toate lucrurile pe care le poți acumula.”

Dumnealui e ditamai profesorul de genetică la Harvard Medical School, unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni din lume, care susține că bătrânețea este o boală și, prin urmare, este tratabilă. Una dintre cărțile lui, Lifespan (durata vieții) – De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem, există tradusă în română și a fost foarte bine vândută.

Masao Yamamoto, Bonsai #4026, 2019

David Sinclair a făcut descoperiri cheie în știința longevității, construind companii de biotehnologie și obținând zeci de brevete. Are o platformă Tally Health pe care îți poți afla vârsta biologică (vârsta adevărată a celulelor, țesuturilor și organelor așa cum apare pe baza biochimiei) și de acolo să pleci în căutarea tinereții: poți avea legal 50 de ani (după documente, vârsta cronologică), iar biologic să ai 40 sau 60.

Citiți aici despre cei trei bărbați care mizează pe cartea longevității în stare bună și care și-au redus vârsta biologică cu 5 până la 20 de ani față de vârsta cronologică. 



Citiţi şi

Înduioșătoarea poveste a lui Diego

“Dacă vrei să fii fericit, fii!”

De ziua unui bărbat iubit

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro