Acum vreo lună scriam foarte puţin despre ea, fără să-i dau numele, în legătură cu ştirile care vând, fac trafic ori rating.
Şi Andreea, o tânără care şi-a urmat printre străini visul de a deveni artist liric, pe un drum tare anevoios, fără sprijin, doar cu talentul, tenacitatea şi modestia în bagaje, nu era considerată o ştire care vinde.
Iată ce mail am primit aseară de la ea. La subject era trecut “Reuşită”. Şi, emoţionată, am decis că Andreea este o ŞTIRE adevărată.
“Bună ziua,
Ieri (n. red. 20 februarie) m-am întors din oraşul francez Clermont-Ferrand, unde am participat la un renumit concurs internaţional de muzică clasică. Au fost 446 de candidaţi şi după prima audiţie prin CD au rămas 118. Iar după ce am cântat toţi cei 118 în mai multe zile pe scena grandioasă a Casei de Cultură din Clermont-Ferrand, în faţa unui public foarte numeros, AM RĂMAS doar… 15.
Am făcut ultimul spectacol, de gală, în care am cântat toţi cei 15 câte două arii: una cu pian şi una cu orchestra operei din acel oraş. În acea seară s-a mai făcut o selecţie si au ramas doar… 8.
Eu am primit ca premiu angajarea în anul 2012 pentru rolul Donna Elvira din opera Don Giovanni de Mozart. Practic, acum a început cariera mea în OPERĂ.
Când aveţi timp, puteţi citi mai multe detalii pe acest site. Mă scuzaţi că m-am lăudat la dumneavoastră şi vă doresc numai bine.
Cu stimă,
Andreea, Paris
21 februarie 2011″
P.S. Dragă Andreea, te “scuz” numai dacă îmi promiţi că voi fi mereu printre primii care află despre reuşitele tale. Şi acum, ciuleşte urechea ta de soprană: auzi aplauzele noastre? 🙂 Multumim, Andreea.
Vă invit pe toţi cei care aveţi asemenea ştiri să ni le semnalaţi pentru a le putea oferi unor astfel de români popularitatea pe care o merită.
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.
Nu rata urmatoarele articole Catchy!
Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
Comit o indiscreție și mărturisesc o faptă rușinoasă: am votat cu USR. O singură dată, acum nouă ani. Recunosc și regret fapta.
Pe atunci nu știam cine este “creierul” partidului. După ce am aflat n-am mai votat cu USR și nici n-aș mai vota vreodat...
Cum arată o femeie care nu mai cere voie să fie cine e? Care își alege singură drumul, dar încă simte în spate privirea lumii? Pentru Gilles Lipovetsky, această femeie nu e nici „victimă eternă”, nici „zeiță idealizată”. Este pur și simplu reală ...
În iulie 2024, după dispariția celei mai cunoscute scriitoare canadiene, Alice Munro, fiica sa, Andrea Robin Skinner, a povestit public un episod dureros din copilăria ei, care avea să zdruncine imaginea impecabilă a autoarei de proză scurtă, laureată Nobel în...