Aici te-aș duce, iubitule…

26 May 2015

Cine s-ar fi gândit că librăria Cărtureşti Verona ar putea fi mai boemă, inspiraţională, relaxantă şi atrăgătoare decât este deja? Pun pariu că voi, cei care iubiţi astfel de locuri, de tihnă, pace şi ceai bun, nu aţi fi crezut că se poate mai bine de atât.

Şi totuşi, Galaxy Note 4 împreună cu arhitecta Irina Neacșu au adus un plus de savoare locului. Au creat Notelier, un spațiu special dedicat creativității. Peste tot găseşti smartphone-uri Galaxy Note 4, pe care le poţi folosi pentru a-ţi nota ideile. Imaginează-ţi că tocmai ai ieşit de la serviciu, ai o idee genială, dar ai vrea să vezi cum arată creionată. Aşa că, intri în Cărtureşti, te duci țintă la Notelier şi ai la dispoziţie o gramadă de dispozitive care nu doar îţi permit să îţi “desenezi” ideea, ci să faci şi documentare, dacă e cazul.

carturești 2

De fapt, acest mesaj îl vei regăsi peste tot, în Notelier: “Did you note?”.

notelier 4

Spaţiul e împărţit în două zone: o platformă de fundal, unde poţi să faci research şi una laterală, dedicată creativităţii. În prima zonă au fost amplasate leagăne. Aşa că îţi poţi lua Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 4, pus la dispoziţie de librărie, te aşezi în balansoar şi dă-i bătaie.

scaune

E un colţ frumos, unde scaunele personalizate, desenate şi cu diferite mesaje te invită să te aşezi şi să creezi. Ce vrei. Ce ştii: scrii, desenezi, proiectezi. Nu contează, atâta timp cât îţi petreci timpul relaxat, la un ceai, cu idei cărora le dai viaţă. E spaţiul unde tehnologia se îmbină savuros cu creaţia, oferind un ambient complex, în care nu îţi lipseşte nimic pentru a da frâu liber fanteziei. Şi ştiţi cum sunt la Cărtureşti. Orice idee bună e valorificată. Aşa că nu e musai ca proiectele sau ideile tale să rămână secrete. Dacă vrei, le poţi împărtăşi cu ceilalţi, lăsând mesaje în spaţiile special amenajate.

notelier 3

E imposibil să nu îţi găseşti locul tău în acest spaţiu. Printre mesajele scrise pe scaune, cu siguranţă vei găsi unul care să ţi se potrivească.

Odată în plus, Cărtureşti ne-a demonstrat că întodeauna poţi oferi mai mult, atâtă timp cât eşti atent la oameni şi la dorinţele lor. Iar când ştiinţa se îmbină într-un fel atât de plăcut cu arta, nu poate ieşi decât un produs excelent. Ne vedem acolo! 🙂



Citiţi şi

Ce făcuseră mamele noastre de nu ne lăsaseră nicio avere?

Tu cum te-ai așezat pe drumul către a deveni „cineva”?

Ce am învățat din cinci săptămâni de lucru la distanță în timp ce am călătorit prin sudul Europei, care ar putea fi util și altora

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro