Emoția e puternică acum, iar o emoție puternică „arde” foarte repede și se stinge repede.
Haideți să ne gospodărim resursele, și materiale, dar mai ales psihosociale, astfel încât să putem ajuta PE TERMEN LUNG.
E bine să ne alimentăm speranța și optimismul, însă e și mai bine dacă o facem conștienți că acesta e doar începutul unei noi încercări grele pe care o avem de depășit.
Rezistența Ucrainei și ucrainenilor, și militară și economică și psihosocială, e singura șansă reală a României de a evita o agresiune directă. A-i ajuta pe termen lung pe oamenii plecați de acolo sau rămași acolo nu e doar un act umanitar, de solidaritate, e o acțiune de autoapărare.
sursă foto: Vadim Ghirdă
contract de imprumut intre persoane fizice
Am fost, fără să ne dăm seama, răsfățați ai istoriei. Atât de răsfățați, încât am perceput câteva zile fără apă caldă la robinet ca pe un disconfort absolut inacceptabil, a purta o mască sanitară ca pe o limitare absolut inacceptabilă a libertății etc. Avem nevoie să ne maturizăm, cred, ca să putem pune lucrurile în perspectivă mai largă și să putem înțelege corect cât de multe ne-a oferit și ne oferă viața, ÎNAINTE de a pierde lucrurile acelea.
Pe Elisabeta o găsiți cu totul aici.
Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂
Trimite-ne un text încă nepublicat, în format word, cu diacritice, pe office@catchy.ro.
Citiţi şi
Țara în care nu te poți compromite
Zavaidoc: iubire și muzică în anul 1923. Un roman insolit, semnat de Doina Ruști
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.