25 mai 2024 – Jupiter intră în Gemeni (horoscop)

24 May 2024

În 25 mai 2024 Jupiter întră în Gemeni, poziție de cădere, după cum știm. Adică, se pot întreba cei ce nu știu, cădere?! Nu este la el acasă, ci în vizită, în casa “partenerului care se poate transformă din aliat în dușman”.

Jupiter este guvernatorul diurn al Săgetătorului, adică al filosofiei, al gândirii fără limite. Al căutărilor terestre și imaginare.

În mai și iunie 2024, Jupiter va lovi, va crea evenimente în zona de sud a Europei, a lumii, a unui oraș sau a unei țări. America este una din țările care va fi prinsă cel mai mult în iureșul acestei energii, mai ales în a doua parte a anului. Știu, știm, America nu se află în sudul lumii, dar este guvernată de zodia Gemeni.

Jupiter în Gemeni, hai s-o numim zodia gândirii strategice sau fuga după informații congruente sau incongruente care își vor găsi nișa undeva, cândva. Gemenii sunt cei mai mari iubitori de a ști, mari iubitori de cuvinte, de vorbit de dragul vorbitului pentru că nu se știe când sau cum ceea ce află, sau ce se vorbește poate încurca pe alții în avantajul lor.

Zodia Gemeni ne va face să privim viața cu inocență, cu curiozitate maximă și mirare copilărească. Zodia Gemeni este un semn social, comunicativ. Jupiter, de asemenea, prosperă în mediile sociale și apreciază relațiile și schimbul de idei. Cu Jupiter în Gemeni, ne putem aștepta la boom-uri în media sau în viața socială. Și, să nu o lungesc cu bla bla-uri, am să vorbesc clar doar despre un singur aspect al lui Jupiter: întâlnirea sa cu Saturn. La jumătatea lunii august și spre sfârșitul lunii decembrie vor face cuadratură în semne mutabile la grad exact, ținându-se de mână până în mai 2025. Nu de alta, doar pentru a crea o cuadratură în semne cardinale, în jurul datei de 15 iunie 2025.

În mod normal, Jupiter în Gemeni n-ar face multe rele, doar că, de dată aceasta, va avea loc o reuniune.

În 2020, cei doi zei, Jupiter și Saturn, au făcut conjuncție, la momentul pandemiei, dacă nu ați uitat. Acum sunt în cuadratură. Imaginați-vi-i ca pe doi zei cu mâinile în șolduri zicându-și de mamă… Și au de răsturnat și de spus multe.

Multe dintre cele băgate sub preș în timpul pandemiei vor ieși la suprafață. Multe minciuni vor face spume și își vor arată chipul hidos și pe manipulatorii care le-au utilizat. Ceva capturi de droguri și/sau vom afla cine sunt importatorii de droguri. În fine, scandaluri politice care vor doborî oameni politici. Mulți politicieni care se visează miniștrii, premieri, președinți, oriunde în lume, nu doar în România, vor trăi experiență căderii din rai. Îmi trece prin cap premierul Ungariei, candidatul la prezidențiale Trump, președintele Chinei și vreo doi, trei de la noi, dar nu-i nominalizez. Am făcut-o deja. În toamna aceasta sau în următorii trei ani vor fi scuturați de-a binelea. Putin, în 2025, sper și cred. Eu zic că, cu cât mai repede, cu atât mai bine, pentru ei. Agonia distruge sufletul, ia liniștea…

Reflecție, mai pe înțelesul astrologilor: Pluto va fi retrograd până pe 12 octombrie 2024, iar în septembrie va reintra pentru ultima dată în Capricorn. Încheie ceea ce avea de spus clasei politice, bogătanilor, funcționarilor publici, managerilor. Vom vedea atunci ce le spune, cum le spune, cum îi demască Jupiter din Gemeni.

Și asta îmi amintește că trebuie să accentuez un aspect, chiar dacă mă repet: 2024, 2025 și 2026 sunt ani foarte grei!

Știu, mă repet. O tot spun din 2019, 2020… Sunt ani în care se vor schimba hotarele, granițele, când imperii se nasc și imperii mor, când “boierii” de azi vor fi scuturați ca prunele. Chiar dacă unii sunt stăpâni de țară sau alții vor avea neșansa să câștige alegerile, vor fi dați jos. Ori ca premierul slovac, ori prin manifestații ale unor grupuri mici care se vor transforma în grupuri mari, foarte mari. Ce ar mai fi? A! Organele de ordine vor face greșeli mari și vor primi huiduieli sau cei care greșesc fatal vor primi ce au primit cei care l-au ucis pe infractorul George Floyd.

Foto: Getty Images

Și pentru noi, muritorii de rând, unde va trăsni Zeus, alias Jupiter?

În comunicare, în media, va deraia mijloacele de transport, va deraia gândirea logică.

Cei mai afectați, dar și cei care vor fi în linia întâi sunt tinerii, copilandrii, adolescenții și adulții infantili. Deci, îmi fac datoria să-i avertizez: nu fiți temerari! Nu deveniți eroi pozitivi sau negativi în urma unor alegeri făcute din bravadă.

Și acum, pe scurt: Jupiter neavând aspecte cumsecade cu câteva planete și nesimțindu-se confortabil în vizită la volatilul Geamăn, va crea evenimente care nu sunt chiar pe placul nostru.

Adică? Adică vom observa o recrudescența a accidentelor auto, navale, aeronautice. Recrudescență a incendiilor, a atacurilor teroriste, imigranți care vor tulbură serenitatea bătrânei civilizații europene și americane, posibile declarații de război, noi conflicte.

Disproporții ale regimului apei, vor fi zone unde vor există precipitații care vor crea inundații și zone în care seceta va domina; ambele vor distruge culturile. În unele părți ale lumii vor fi incendii, cutremure etc. Cele mai grele luni sunt august, septembrie, octombrie și un pic din noiembrie și decembrie.

Cum va influența Jupiter fiecare semn zodiacal

Trebuie spus că, fiind “încolțit” de alte planete, nu va fi foarte binevoitor o perioadă destul de lungă de timp. Fiind informați, vom ști din timp cu ce ne confruntăm, vom ști și cum să aplanăm sau să transformăm o situație nefericită într-una favorabilă.

Nu uitați: Acestea sunt previziuni generale!

Berbec

Aceștia vor fi un pic puși la zid de către un vecin care îi antipatizează de multă vreme sau posibil de o rudă care îi invidiază de multă vreme. Ei trebuie să fie atenți la viața lor socială, la calitatea oamenilor cu care își propun întâlniri. O viață socială puțin mai retrasă ar fi recomandarea mea.

Discuții sterile și dușmănoase pot apărea din neant și de la cine nu se așteaptă. Așa că, mai bine, pot crea din minus un plus. Profită de acest timp dedicat pentru sine: citind, făcând cursuri, pregătindu-se serios pentru examene, dacă sunt studenți sau școlari.

Taur

Cu amicii și relațiile dvs v-ați construit bunăstarea doar că acum tot ei sunt cei care vor încerca să vă “fure”. Evitați să ajungeți la procese, cel puțin anul acesta și anul viitor aveți mai puține șanse de câștig.

Gemeni

Viața înseamnă alegeri! Este un tip al scadenței. Fapte bune ați făcut, veți primi lauri. Și nu unul, mulți! Erori ați făcut, Jupiter vă va aduce provocări: ruperea relației, notorietate pătată, poziție socială pusă în discuție.

Rac

Călătorii amânate. Sau dorința de a vă mută din țară poate apărea ca soluție pentru multe din nemulțumirile voastre. Ce-ar mai fi de spus? Viață socială marcată de neplăceri. Prieteni care vă vor necăji, vor avea un caracter neserios. Dar există și partea plină a paharului: după neplăceri vor veni vremuri bune!

Leu

Proiectele financiare vă vor fi sabotate de prieteni. Posibil și penalități financiare: o amendă care nu ați achitat-o la timp, spre exemplu. Acum este timpul să faceți curățenie financiară: achitați-va datoriile, dar și cereți-vă banii de la cei pe care i-ați ajutat financiar și acum se fac că au uitat. Aveți un an în față, aveți timp să gășiți nișa să-i recuperați.

Fecioară

Unii se despart, alții se vor căsători. Depinde în ce moment al existenței vă va găsi destinul jupiterian. Calmul, răbdarea, analiza sunt armele care vă pot scoate din situațiile neplăcute.

Balanță

Dezordini emoționale, gândul că parcă lucrurile nu merg în direcția la care ați visat, și tot așa. Unii/unele își pot găsi partenerul de viață. Alții nu se regăsesc în pielea lor. Călătoriile visate pot fi amânate sau, dacă nu vor fi amânate, acestea nu vor avea farmecul sperat. Probleme cu angajații sau subordonații. Probleme de sănătate. Dacă vă regăsiți în această ultimă ipostază, tratați-vă, faceți investigații. Cu Nodurile Karmice în tranzit prin zodia dvs, lucrurile pot fi serioase.

Scorpion

Dacă sunteți adolescent/ă, veți trăi prima dragoste și prima noapte de dragoste. Dacă sunteți adult, veți avea parte de o poveste de dragoste și nu numai… Veți fi din nou adolescent/ă! Dar dragostea vine și cu cheltuială!

Prudență la investiții pentru aceia care vor să le facă în această perioadă. Riscați să vă păcăliți prin calcule sau alții vă vor înșela. Pentru aceia care au partaj de făcut, pot pierde mai mult decât au calculat, au crezut.

Săgetător

Nu vor fi în apele lor. Ei, camarazii ideali, vor fi ușor de iritat. Vor fi greu de mulțumit și vor fi predispuși să creeze conflicte. Îi pot numi “pricinoșii anului”.
Mai pot apărea evenimente care să le schimbe rutina vieții: li se strică ceva prin casă. Și, de la repararea unei pete pe perete, să ajungă să zugrăvească toată casa. Sau, în urmă unui divorț, din senin(!), să ajungă să-și caute o nouă locuință. Sunt tot felul de situații evenimente, eu le-am redat pe primele care mi-au venit în minte.

Capricorn

Muncă, muncă și iar muncă! Vă rog să fiți atenți la sănătatea dvs. Există o predispoziție spre mici leziuni în zona brațelor. Probleme de respirație. Dacă șțiți că sunteți alergici, evitați zonele sau produsele care favorizează problema voastră medicală.

Dacă aveți de semnat documente importante, nu o faceți decât având alături un specialist și doar după ce ați citit și ați înțeles ce aveți de semnat.

Vărsător

Dragostea este după colț. Acum, va depinde de dvs cât sunteți de pregătit să vă investiți sufletește și material. Căci va fi o iubire costisitoare. Mai ca o
investiție…

Pești

Responsabilități mari, care acum vă par saci grei. Dar voi înșivă v-ați încărcat cu toate și acum trebuie duse la îndeplinire, nu? Mult a fost, puțin a rămas.

Posibil ca cineva drag să aibă probleme de sănătate.

Ina Manta, mulțumim!



Citiţi şi

Lună Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024, ora 04:07 (horoscop)

Prințesa sturionilor

Regina Brett – 50 de lecții de viață

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro