23 mai 2024, ora 16:53 – Flower Moon, lună plină în Săgetător

23 May 2024

Luna Plină în Săgetător pe 23 mai 2024, coincide cu alinierea lui Venus și a lui Jupiter, cele mai norocoase două planete. Asta înseamnă dragoste, frumusețe, noroc, abundență, prosperitate și fericire. În plus, luna plină în Săgetător face un aspect de sextil exact cu Pluto retrograd în Vărsător, ceea ce te ajută să-ți descoperi adevăratele sentimente și să-ți urmezi intuiția. Puteți înțelege mai bine dinamica relației și puteți face schimbări în bine. Acest sextil promovează auto-îmbunătățirea și transformarea pozitivă, aduce sentimente profunde, intuiție puternică și relații intense. De reținut că, astrologic, o Lună Plină este influențată de Luna Nouă anterioară. Așadar, influența acestei lunații mai durează două săptămâni până la Luna Nouă din 8 iunie. 

Around the Moon c.1872 Illustrated Émilie – Antoine and Alphonse de Neuville

Soarele vizavi de Lună vă aduce casa, familia și relațiile intime în atenție mai precisă pentru următoarele două săptămâni. Forțele opuse, cum ar fi munca versus acasă sau ceea ce aveți nevoie față de ceea ce doriți, creează tensiune interioară și presiuni externe. Acest lucru poate duce la conflicte și crize care vă epuizează energia.

Calitățile lunare ale emoțiilor și instinctelor ajung la punctul culminant cu această Lună Plină. Folosiți-vă puterea emoțională sporită și intuiția pentru a depăși orice provocări în relație. Conștientizarea subconștientă permite o privire onestă și echilibrată asupra relațiilor voastre. Veți vedea orice dinamică relațională sau sentimente negative care provoacă dizarmonie.

Sentimente adevărate

Luna sextil Pluto aduce sentimente profunde și interacțiuni personale care arată exact ce simți pentru cineva și simte el/ea pentru tine. Indiferent dacă aceste sentimente sunt bune sau rele, vei fi mai bogat ca experiență. Relația va evolua mai profund sau vei fi liber/ă să mergi mai departe.

Visarea, meditația și contemplarea vă pot ajuta să accesați sentimente adânc îngropate, traume și frici. Procesarea și înțelegerea acestor influențe subconștiente duce la auto-îmbunătățire și vindecare psihologică. De asemenea, poți avea un impact puternic și pozitiv asupra altor persoane sau poți întâlni pe cineva care îți influențează profund viața.

Un control mai mare asupra subconștientului îți permite să transformi propria realitate. Poți elimina obiceiurile proaste, credințele și dependențele. Instinctele și intuiția ta sunt foarte puternice acum. Experiențele mistice, conștientizarea psihică și vise precognitive sunt posibile. Curiozitatea ta profundă și capacitatea de cercetare îți permit să cercetezi sub suprafața lucrurilor pentru a rezolva mistere, a dezvălui minciuni și secrete și a înțelege temeinic subiecte complexe și oculte.

Dragoste și abundență

Venus împreună cu Jupiter vă amplifică afecțiunile și promovează dragostea, armonia și abundența. Aduce noroc și oportunități pentru noi prietenii, dragoste, aventură și fericire. Aprecierea frumuseții și un val de creativitate sunt ideale pentru artă, muzică și poezie. Acest aspect favorizează călătoriile, vacanțele, divertismentul, distracțiile, auto-înfrumusețarea, cumpărăturile, investițiile, afacerile, educația și chestiunile legale.

Jupiter sextil Neptun aduce armonie, ușurință, noroc și creștere. Vă puteți relaxa, bucurându-vă în același timp de succesul personal sau profesional. Această influență iluminatoare spiritual vă oferă o perspectivă de ansamblu excelentă despre voi și locul vostru în lume. Te poți alinia mai bine pe tine și obiectivele tale cu filozofia ta spirituală sau credințele religioase.

Constelațiile

Luna Plină din mai 2024 este în zodia Săgetător, dar este situată în Constelația Scorpionului. Semnele și Constelațiile nu se potrivesc. În ultimii 2000 de ani, Constelațiile s-au mutat cu aproape 30° în afara alinierii cu Semnele din cauza precesiunii echinocțiilor. (Precesiunea echinocțiilor este un proces prin care poziția stelelor și a constelațiilor se mișcă treptat în raport cu anotimpurile. Aceasta înseamnă că cele douăsprezece semne astrologice care odată s-au aliniat aproximativ cu constelațiile cu același nume, nu mai funcționează. Rata precesiunii este de un grad la fiecare 72 de ani = 0,838 minute pe an, sau mai precis, 50,2675 secunde pe an.)

Scorpionul

Luna Plină din Constelația Scorpius aduce pasiune, curaj, voință, hotărâre, tărie mentală, standarde înalte, bunătate, o dispoziție energică, o atitudine amabilă și putere de convingere.

În mod negativ, provoacă bruschețe, toane, resentimente, răzbunare, imoralitate, un temperament iute, furie, vorbire contondentă, încăpățânare, intoleranță la orice interferență, posesivitate, gelozie extremă, ranchiuni, mulțumire excesivă și natură chinuitoare.

Bonus: tot azi se întâmplă Venus sextil Neptun care aduce senzualitate, romantism, strălucire și lux. Face relațiile mai pasionale și spirituale și este benefic pentru munca creativă.

Acestea au fost informațiile despre această lunație oferite de Jamie Partridge, un pasioant de astrologie, pe site-ul astrologyking.com. Mulțumim.

Pentru horoscopul acestei lunații mergem tot pe site-ul Adrianei Tudosă, căreia îi mulțumim, de asemenea. 



Citiţi şi

Luna plină în Scorpion din 24 aprilie 2024 este despre LOIALITATE

Mercur în mers direct prin Vărsător 5-23 februarie 2024 – horoscop

2020, ce mai an!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro