21 iulie 2024 – a doua Lună Plină în Capricorn, monumentală! (horoscop)

20 July 2024

“Pe 21 iulie 2024, ora 13:17, are loc a doua Lună Plină în Capricorn, pe gradul 29:09 Capricorn, un grad anaretic (un punct puternic al zodiacului). Acest grad activat de luna plină în Capricorn poate aduce mult stres, dar aduce și o mulțime de oportunități. Aceste oportunități se simt adesea sortite sau destinate. Poate apărea și un sentiment generalizat de instabilitate și incertitudine, un sentiment că nu putem continua așa cum am făcut-o întotdeauna și senzația că ceva mare este pe cale să se schimbe într-un mod ireversibil și drastic. Pot fi sfârșituri și noi începuturi care vor fi simțite intens în acest moment, așa că ar trebui să fim conștienți de impactul pe care îl putem avea asupra altora, precum și de efectul pe care ceilalți îl pot avea asupra noastră.

În această perioada și până la următoarea lună nouă, avem ocazia să vedem ceva ce nu puteam vedea înainte: ne putem vedea într-o lumina nouă și putem vedea realitatea mai clar. Emoțiile sunt sporite, ceea ce este nerezolvat iese la suprafață pentru a fi eliberat și curățat.

Această Lună Plină în semnul de pământ al Capricornului aduce în atenția noastră dezechilibrele și temerile noastre legate de carieră, funcții înalte, familie, părinți, cămin, tradiții, fundații solide, planificări pe termen lung, stabilitate, autorități. Fie că vorbim despre planul material, fie că vorbim despre planul spiritual, această slujbă astrală deschide o cale nouă pentru recunoașterea limitelor noastre, pentru concentrarea pe ceea ce contează cu adevărat, pentru înțelegerea “unde suntem, cine suntem, și unde vrem să mergem”, pentru a urca pe munte, pentru evoluție. Se poate să fim chemați să renunțăm la ceva, la cineva, iar asta aduce un nou capitol în viața noastră. Una dintre lecțiile oferite de această Luna Plină în Capricorn este despre acceptarea realității și a limitelor, dar și de stabilire a obiectivelor realiste și concentrarea pe ceea ce este important pentru fiecare. Avem acum șansa de a face schimbări importante în viața noastră.

O lună plină scoate tot timpul la iveală lucruri pe care trebuie să le eliberăm, iar Luna Plină în Capricorn tinde să aducă în lumina poverile grele pe care ne încăpățânăm să le cărăm și rezolvăm singuri. Acesta este adesea un moment excelent pentru a scăpa de stres, pentru acceptarea unor situații care nu mai pot fi schimbate, ci doar acceptate, iar acest lucru poate aduce pacea și liniștea în noi. Îndoielile și frica otrăvesc sufletul, mintea și corpul, imaginația se dezlănțuie, ceea ce provoacă dezastru și boală.

Horoscopul Lunii Pline în Capricorn din 21 iulie 2024.

Mesajul “culegem ce am semănat” al Lunii Pline în Capricorn este dublat de Saturn retrograd în Pești – guvernatorul acestui moment cosmic. Saturn este Domnul Karmei, iar mișcarea aparent retrogradă este un moment important când ne întâlnim cu datoriile karmice într-un mod destul de intens. Trecutul devine un film în reluare, dar încetinit, arătându-ne unde ne-am abătut de la reguli, lege, moralitate, responsabilități, unde am devenit extrem de critici și judecători ai muncii celuilalt, unde ne-am făcut rău singuri prin gândirea negativă, prin jignirea celuilalt, prin lupte fără un plan bine stabilit, prin haosul propagat.

Această lunație în conjuncție cu Pluto pe gradul 0:55 Vărsător înseamnă transformare și reînnoire. Este o oportunitate de a începe din nou, de a crea o lume nouă pentru noi. Niciodată nu este prea târziu pentru a crea viața pe care ne-o dorim. Iar prezența lui Pluto oferă promisiunea că ceva nou va răsări din cenușă. Da, putem transforma lumea. Dar trebuie să începem întâi cu noi.

“Naște un om nou din tine” este o cerință plutoniană.

Poate că trebuie să acceptăm că unele lucruri nu vor fi niciodată așa cum ne dorim să fie sau să acceptăm că, dacă nu ne schimbăm, lucrurile nu se vor îmbunătăți. Trebuie să înțelegem că viața noastră are un mare potențial de transformare, regenerare, întinerire. Și dragostea și creativitatea din noi sunt cele care îmblânzesc haosul. Așadar, să lăsăm tensiunea acestei lunații să lumineze puterea și iubirea nemărginită care trăiesc în noi.

Această Lună Plină este oportunitatea noastră de a rescrie următorul capitol, de a ne remodela visele și obiectivele care nu au funcționat și de a înțelege că fiecare experiență ne face mai puternici. Nu există cu adevărat cai greșite în această viață, doar lecții care ne fac ființe umane mai înțelepte și mai bune.

Luna Plină se armonizează cu Neptun retrograd în Pești, aducând compasiune, blândețe și vindecare în sufletele noastre. Iar Luna Plină în Capricorn în trigon benefic cu Uranus în Taur și Marte în Gemeni ne oferă noi perspective.

Luna Plină în Capricorn este relevantă în special pentru cei născuți cu planete în gradele târzii ale semnelor Cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) și gradele timpurii ale semnelor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).”

Mulțumim, Adriana Tudosă!



Citiţi şi

Lună plină în Vărsător, 19 august 2024, ora 21:26 (horoscop)

Lună Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024, ora 04:07 (horoscop)

Luna plină în Scorpion din 24 aprilie 2024 este despre LOIALITATE

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro