17 octombrie 2024 – Lună Plină în Berbec (horoscop)

17 October 2024

Azi, 17 octombrie 2024, la ora 14:27, are loc o Lună Plină pe gradul 24:35 Berbec în opoziție cu Soarele pe gradul 24:35 Balanță. Polaritatea Berbec-Balanță este un duo astral ce se referă la atingerea echilibrului delicat dintre sinele nostru (Berbec) și ceilalți (Balanță). Acum este despre relația fiecăruia cu sine și relația fiecăruia cu ceilalți, despre a găsi un echilibru între autonomie (Berbec) și dependența de ceilalți (Balanță), între nevoile personale și nevoile celorlalți. Problemele personale, de încredere, de curaj, de independență, pot duce la probleme cu cei din jur, pot conduce la schimbări majore legate de relațiile cele mai intime (izbucnirea unei confruntări sau ruperea unei relații existente, dușmănii care se pot manifestă deschis). S-ar putea să experimentăm mai multă agitație, lupte, agresivitate, somn mai puțin.

Luna Plină în Berbec (eu sunt) va aduce în lumina rezultatele modului nostru de acțiune în relații (Balanță), trecutul este luminat cu rolul de a reflecta la alegerile noastre impulsive, de a da deoparte tot ceea ce nu este în acord cu dezvoltarea noastră. Toți greșim, dar Universul are metodele lui de a corecta greșelile noastre, iar o Lună Plină este o lampa cerească ce ne ajută să vedem mai bine unde am greșit, unde am făcut lucrurile din furie, din neatenție, din dorința de a ne hrăni doar egoul uitând de cei din jur.

Pe un alt nivel, această Lună Plină în Berbec îi premiază pe cei care au înțeles că relația cu sinele divin este prima și cea mai importantă relație. Nu există nici o modalitate pentru a experimenta fericirea, pacea și iubirea pură, fără a fi în pace cu sinele divin. Cu cât trăim mai mult aliniați cu energiile universale, cu atât ne simțim mai fericiți și mai pașnici. Cu cât încorporam adevărurile universale în luarea deciziilor noastre zilnice, cu atât atragem mai mult experiențe satisfăcătoare și relații benefice în viața noastră

Marte în Rac (conducătorul acestei Luni Pline în Berbec) poate complica și mai mult lucrurile prin aspectul de careu provocator cu această lunație. Acest aspect trezește nevoia de acțiune, activitate și provocări. Putem sări într-o situație fără a lua în considerare consecințele. Chiar dacă acest moment cosmic încurajează reînnoirea și acțiunea înflăcărată, un scurt răgaz înainte de a merge înainte ar putea fi doar biletul câștigător.

Aspectele provocatoare ale acestei luni pline atât cu Marte cât și cu Pluto cresc probabilitatea de a experimenta puncte de rupere, conflicte și lupte pentru putere, pe măsură ce tensiunea acumulată de mult timp erupe la suprafață. Această Lună Plină nu trebuie ignorată. Implicarea lui Pluto în Capricorn face din acesta un moment transformator, cu potențialul de a trece prin orice problema persistența cu îndrăzneală și curaj. Transformările pot fi acum liniștite sau zgomotoase, publice sau private, unice prin felul în care apar pentru noi.

Horoscopul Lunii Pline în Berbec din 17 octombrie 2024

Oricât de provocatoare ar fi această lunație în Berbec, există în ea și magia vindecării care vine de la centaurul Chiron, un asistent de bază acum. Chiron ne expune rănile în lumina Lunii Pline, dar are și capacitatea de a ne aduce remediile necesare pentru vindecare. Chiron de mână cu Luna Plină în Berbec promite vindecare, nu prin lupte, ci prin iertare, acceptare, ghidare divină.

Iar Jupiter în Gemeni, în aspect benefic cu Luna Plină în Berbec ne susține să profităm de capacitatea noastră de a păstra o atitudine optimistă și o mentalitate orientată spre creștere în mijlocul provocărilor. Acest aspect ne amintește să ne respectăm și să ne onorăm adevărul personal, chiar și pe fondul incertitudinii și intensității emoționale. Chiar dacă vom simți că suntem atrași în mai multe direcții deodată, trebuie să ne legăm de speranță chiar și în fața unor provocări extraordinare.

Această Lună Plină în Berbec ne susține să ne concentrăm pe renunțarea la lucrurile care ne împiedică să fim cea mai bună versiune a noastră. Putem neutraliza proiecțiile negative ale acestei lunații cu mantra “Eu sunt Grația lui Dumnezeu”, iar pe măsură ce o repetăm, devenim mai aliniați cu acest adevăr despre noi înșine. Fiecare gând negativ trebuie neutralizat cu “Eu sunt grația lui Dumnezeu”. Această afirmație, această mantră ne ajută să ne amintim de originea noastră divină, de adevărată noastră identitate (Berbec). Pe măsură ce ne raportăm diferit la noi înșine, începem să ne raportăm diferit și la ceilalți. Această mantră îmbină energiile feminine și masculine din interiorul nostru și  ne ajută să echilibrăm cele două semne, Berbec și Balanță.

Emoțiile intense asociate cu acest moment de Lună Plină pot acționa ca un ceas deșteptător, în special pentru cei care au gradele 24 Berbec, Rac, Capricorn, Balanță (semnele cardinale ) activate în harta natală, putem vorbi de modificări provocatoare (cei născuți în jurul datei de 17 octombrie, ianuarie, aprilie, iulie).”

Mulțumim, Adriana Tudosă!



Citiţi şi

3 septembrie 2024, ora 4:55 – Lună Nouă în Fecioară (horoscop)

Lună plină în Vărsător, 19 august 2024, ora 21:26 (horoscop)

4 august 2024, ora 14:13, Lună Nouă în LEU (horoscop)- ÎNDRĂZNEȘTE!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro